Thumbnail image 


8 Sınıflar İçin Özel Eğitici Kurslar

Universiteye Hazirlik Guzel Sanatlar Kursu

Yağlı Boya Kurslarımız birebir veya gruplar halinde verilmektedir. Klasik yağlı boya tekniklerinin yanı sıra sanat akımlarının bize kazandırdığı  boya sürüşleri,  modern ve soyut tekniklerle de dersler zenginleştirmiştir.  Gruplarda aylık ücret ? TL.,  birebir özel derslerde saat ücreti ? TL.dir. Hafta içi ve hafta sonu grup seçenekleri mevcuttur. Hafta içi gruplar 01 Ekim – 30 Mayıs arasında,  hafta sonu grupları ise 12 boyunca devam eden gruplardır.  Mayıs sonu veya haziran ayının ilk haftası, yapılan çalışmalar beğeniye sunularak sergimiz yapılır. Dileyen arkadaşlar çalışmalarını sergide satabilirler. Ayrıca şu an yapım aşamasında olan satış sayfamızda da resimlerinizin  satışı sizin adınıza yapılacaktır.

[widgetkit id=9]

 

[widgetkit id=26]

  • Desen
  • Perspektif
  • Tasarım
  • Boyama Teknikleri
  • Sanat Tarihi
  • Sanat Eserlerini İnceleme
  • Estetik

İmgesel Öğrencilerimiz  YGS  sınavından önce ve sonra olmak üzere iki ayrı program çerçevesinde kurs görmektedir. YGS sınavından sonra derslerimiz daha yoğun bir tempoda devam etmektedir. Hafta İçi, Hafta Sonu ve Akşam Gruplarımız vardır. YGS Sınavı sonrasında her hafta Özel Yetenek Deneme Sınavlarımız yapılmaktadır.


Ayrıca kurs süresince geniş kütüphane, dijital ve geçmiş dönemlere ait, Özel Yetenek Sınavında başarılı olmuş öğrencilerimizin resimlerinden oluşan resim arşivimizden yararlanılacaktır.Kurs bitiminde özel yetenek sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizin resimleri sergilenerek, öğrencilerimize “BAŞARI BELGESİ” verilmektedir.Başağrılı olan öğrencilerimizin çalışmaları  internet   sayfamızda yayınlanarak geniş kitlelerle paylaşılmaktadır.


Akıl doğuştan yetenek çalışmayla kazanılır.Kursumuzda:Deneyimli hocalar


[widgetkit id=5]

  • 15’er kişilik sınıflar
  • Geniş resim arşivi
  • Resim ve heykel atölyesi
  • İstediğiniz kaynaklara ulaşabileceğiniz kütüphane ortamı
  • Dijital kaynaklarda sınırsız imkanlar
  • Kurs sonunda, yaptığınız çalışmaları sergileme şansı
  • Etüt dersleri

Büyüklere Yönelik Yağlı Boya Kursları

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

 Çocuklara Yönelik Yağlı Boya Kursları

  1. Grup: Hafta İçi Salı ve Perşembe günleri 10.00 ile 12.00 saatleri arasında

  2. Grup: Hafta Sonu Cumartesi Günü 10.00 ile 12. 00 saatleri arasında

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Öğrencilerimizin Yaptıkları İşlerden Satın Almak İsteyenler İçin Sanat Marketimizi Açtık

HOBİ YAĞLI BOYA KURSLARI HAKKINDA EN ÇOK SORULAN SORULAR

SORU 1 – Hobi yağlı boya kursu almak istiyorum. Belli bir kayıt tarihiniz var mı?


CEVAP 1- Hobi yağlı boya resim kurslarımıza yılın 12 ayı boyunca kayıt yaptırabilirsiniz. En az 1 aylık kayıt yaptırıp, dilediğiniz kadar devam edebilirsiniz. Bazı dersler grup şeklinde, bazı dersler ise birebir özel ders şeklinde yapılır. Her kursiyer kendi seviyesine göre yönlendirilir.

 

 


SORU 2- Hobi yağlı boya kurslarına katılmak istiyorum fakat hiçbir bilgim, deneyimim yok. Sıfır çizim seviyesi ile de başlayabilir miyim?


CEVAP 2 – Hobi yağlı boya kurslarına katılabilmeniz için hiçbir alt yapınız olması gerekmiyor. Aramıza katılan her kursiyerimizin sıfır altyapı ile geldiğini varsayarak dersler anlatılır.

 

 


SORU 3 – Hobi yağlı boya resim kurslarına katılmak istiyorum fakat yeteneğimin olup olmadığını bilmiyorum. Yine de hobi yağlıboya kurslarında başarı gösterebilir miyim?


CEVAP 3 – Hobi yağlı boya kursları, heykel, ebru, fotoğraf kursları, kaligrafi kursları, hobi karikatür kurslarına katılmak isteyen tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz şudur; yeteneğiniz olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Sizden tek istediğimiz istek ve istikrardır. Gerisini bize bırakın. Sloganımız şu cümledir; “Sıfır Çizimle Gel, Süper Çizimle Git”

 


SORU 4 – Hobi yağlı boya resim kursları ne kadar sürüyor?


CEVAP 4 – Hobi yağlı boya resim kurslarında, kursiyerler istediği kadar derslere devam edebilirler. Bazı kursiyerlerimizin zamanı kısıtlıdır, şehir dışından gelmiştir veya senelik iznini ayarlamıştır, 1 ay gelir. Dileyen arkadaşlarımız 12-13 yıl devam ederler. Hobi yağlıboya resim kurslarımızda en az 1 aylık kayıt alınır. Özel derslerde daha kısa süreli de ders alınabilir.

 

 


SORU 5 – Hobi yağlı boya derslerinin gün ve saatleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir miyim?


CEVAP 5 – Hobi yağlı boya resim kurslarımız her hafta 2 ayrı grup şeklinde derslere devam etmektedir.

  1.  Grup – Cumartesi günleri 13.00-16.00 saatleri arasında,
  2.  Grup – Salı günleri 09.00 – 16.00 saatleri arasında ders yapmaktadır.

Her iki hobi yağlı boya grubumuzda 8-10 kişiliktir. Ders süresince öğrencilerle birebir ilgilenilir. Hafta sonu grubumuz 12 ay boyunca faal bir gruptur. Salı grubumuz ise 01 Eylül – 30 Mayıs tarihleri arasında faaliyet gösterir.

 

 


SORU 6 – Hobi yağlı boya resim kurslarında ilk ders neler yapılır?


CEVAP 6 – Hobi yağlıboya resim kurslarında ilk dersimiz için, resim-fotoğraf arşivimizden kursiyerimizle birlikte 5-10 resim seçilir ve öğretmenlerimizin de fikri alınarak ilk yapılacak çalışmaya karar verilir. Veya kursiyer kendi seçtiği bir resim ya da fotoğrafı öğretmene göstererek fikrini alabilir. Kursiyer, malzemelerini ve resmin çıktısını alarak takip eden ilk ders gününde öğretmeni ile birlikte çalışmasına başlar. Kursiyerlerin hiçbir çizim altyapısı olmasa da derslere katılabilirler.

 

 


SORU 7 – Cumartesi ve Salı günleri dışında da hobi yağlı boya kursları olabilir mi?


CEVAP 7 – Hafta içi hobi gruplarımız taleple birlikte şekillenir. 5-6 Kişi olunca hafta içi farklı gün ve saatlerde yeni gruplarda açılabilir. Gün ve saat taleplerle birlikte şekillenir.

 

 


SORU 8 Hobi yağlı boya kursları özel ders şeklinde de alınabilir mi?


CEVAP 8 – Hobi yağlı boya kursları isteğe bağlı olarak özel ders şeklinde de alınabilir. Gün ve saat öğretmene, kursiyere ve kursun ders düzenine göre ayarlanabilir.

 

 


SORU 9 – Hobi yağlı boya kurslarında yaptığımız resimleri sergileme olanağımız olacak mı? Bu sergilerde, yaptığımız çalışmalarımızın satışını yapabilir miyiz?


CEVAP 9 – Her yıl mayıs ayı sonu veya haziran ayı başlarında çeşitli sanat galerilerinde resim sergilerimizi yaparız. Her bir kursiyer arkadaşımızın çalışmalarından uygun sayıda resim seçilip sergilenir. Dileyenler bu sergilerimizde tablolarının satışını yapabilirler.

 

 


SORU 10– Hobi yağlı boya derslerinde hangi malzemeler kullanacağız?


CEVAP10 – Yağlı boya resim dersleri için gerekli olan malzeme listesi


  •  Bir takım yağlıboya (pebeo marka olabilir)
  • Yağlı boya fırçaları (5 sıfır-6-11-16 numaralı)
  • 1 Adet küçük boyacı fırçası
  • Kokusuz tiner ve kokusuz terebentin
  • 2 Küçük ıspatula, biri küt uçlu diğeri verev uçlu
  • Yağlıboya paleti (Kâğıt palet veya büyük plastik palet)
  • HB Kalem – silgi
  • Füzen kalem (8B veya 6B olabilir)
  • 50 cm’lik plastik cetvel
  • Kullanılacak tiner ve terebentinin muhafazası için2 adet kapaklı, küçük cam veya metal şişe
  • Fırçaların temizliği için yumuşak bez parçası- ıslak mendil-kâğıt havlu
  • İsteğe bağlı malzeme çantası ve önlük

RisusArt Market Açıldı İnceleyiniz
Gurur Tablomuzu İnceleyiniz
Hangi Kursa Gelebiliriz İnceleyiniz
Sanat Sergilerimiz İnceleyiniz
Kurs Saatini ve Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız
Eğlence ve Etkinlikler İçin Tıklayınız
Anadolu Sanat Market Açıldı Görmek İçin

VideoDerslerVideo Dersi İzle

KarakalemBoyamaKarakalemKuruBoyaKuruBoyaSuluBoyaDersleriSuluBoyaPastelBoyaPastelBoyaYagliBoyaYagliBoyaPerspektifCizimleriPerspektifDijitalBoyamalarDijital

Thumbnail image

[widgetkit id=26]
[widgetkit id=35]

[widgetkit id=”40″]